Gezocht: digital geek met interesse voor gezondheidszorg

Sofie Uncategorized Leave a Comment

dashplus (www.dashplus.be) is een innoverende startup in de gezondheidszorg. We helpen onze klanten (bedrijven en zorgorganisaties) de medische producten en diensten naar de markt te brengen die ons met zijn allen meer levenskwaliteit geven en langer gezond zullen houden.

We doen dat niet alleen door face to face advies, maar ook door 2 online producten die onze klanten kunnen gebruiken om sneller te innoveren. Om die online producten verder te doen groeien, willen we deze zomer de helpende handen én het brein inschakelen van een interim jobstudent:

 

digital geek met interesse voor gezondheidszorg

Wat ga je doen?
  • je verzamelt gegevens over de Belgische en internationale gezondheidssector
  • je brengt die in een database, checkt en categoriseert zodat de data klaar zijn voor verdere analyse
  • je werkt in het digitale ecosysteem van dashplus, dat visuele info verzamelt over de gezondheidssector: je test de gegevens, doet suggesties voor verbetering, probeert nieuwe visuals in het systeem uit, schrijft (Engelse) handleidingen voor gebruikers over wat ze met het systeem kunnen doen, …
  • je werkt regelmatig mee aan nieuwe artikels, analyses en content op de dashplus-site, blog en nieuwsbrief. Je trekt analyses uit de database en schrijft mee aan teksten.
  • je helpt continu zoeken naar verbetering voor het gebruik van digitale tools door dashplus ifv een betere gebruikservaring voor onze klanten: welke tools kunnen we nog gebruiken of welke stappen kunnen we zetten om nog betere digitale producten te hebben?

Kortom: je doet een mix van data-input, testing en gebruik, verbeteringsvoorstellen en redactioneel werk.

Wat verwachten we?

We verwachten vooral dat je stipt en correct werkt. Je rust niet voor iets perfect is. Want wij doen dat ook niet.

We willen dat je leergierig en zelfkritisch bent. Maar vooral dat je heel veel zin hebt je te smijten en mee te werken en te denken.

Uiteraard ben je (nog) geen pro in alle opgesomde puntjes hierboven, maar daar bouw je samen met dashplus aan. Je hebt een digitale interesse, houdt van correcte informatie en je hebt een goede pen. Je bent een doorzetter. Je hebt al kennis van digitale tools, hetzij door je opleiding, hetzij door zelfstudie en gebruik. En als millenial heb je een voordeel: je bent super vertrouwd met wat fijn in gebruik is en wat niet.

Je kan en wil zelfstandig werken. We zien graag dat je beschikbaar bent voor in totaal 1 maand in de periode juli, augustus, september. We spreken samen af wanneer je werkt, en sluiten een contract via een interimkantoor van jouw keuze.

Je beschikt over laptop en internet en bent mobiel.  Ons kantoor is dichtbij het station gelegen.

Wat krijg jij?

Je gaat deel uit maken van een flexibel team van ondernemende mensen. Je krijgt een studentencontract van 1 maand via een interimkantoor van jouw keuze en gaat dus gedurende 1 maand fulltime werken.

We spreken onderling af wanneer je werkt-de tijdsinvulling is dus flexibel en kan gespreid worden over de periode juli, augustus, september.

Je mag werken van thuis uit-dus vanuit je eigen comfortabele omgeving. Wel plannen we 1 keer per week overleg in Waregem en regelmatige skypemeetings. We spreken elke week af waar we 7 dagen verder willen staan. Wil je liever toch bij ons op kantoor werken? Dat kan ook.

Verder krijg je uiteraard tonnen ervaring, een check en push van je  persoonlijke competenties, én een inzicht achter de schermen van een groeiende startup. Dat is meer dan 1 interessante lijn op je CV. En wie weet: misschien is dit een opstap naar je eerste job?    

Interesse? 

Schrijf ons een sterk bericht op info@dashplus.be met vermelding ‘healthnode-summer’, waarin je uit de doeken doet wat je vooral aanspreekt in deze oproep en in welke ta(a)k(en) jij uitblinkt. Vermeld ook minstens 1 goed of slecht punt (naar keuze:)) van de dashplus-website en/of onderneem een digitale actie naar dashplus via twitter of linkedin (we merken het wel).  En vergeet uiteraard ook niet je persoonlijke gegevens op te nemen. Dat alles hoeft niet lang te zijn. Plus: je kan het ook na je examens doen: je kandidatuur is welkom tot 15 juli.

 

Contact: Sofie Staelraeve, info@dashplus.be, GSM 0472/62 98 16.