Leergroep teleconsultaties covid19: starters teleconsultaties leren van elkaar en brengen de impact in kaart

Leergroep teleconsultaties covid19: starters teleconsultaties leren van elkaar en brengen de impact in kaart

De voorbije weken werden teleconsultaties en #telehealth meer en meer doorgevoerd in België. Dat heeft uiteraard alles te maken met de huidige coronacrisis, maar ook met de opening naar een vergoeding voor telehealth die (eindelijk) gemaakt werd.

Ook in andere landen zien we dat telehealth toegepast wordt om covid19 de baas te kunnen en om veilige en continue zorg te bieden.

Omdat heel wat partijen nu dezelfde vragen hebben en omdat dit een uitstekend moment is om te leren van elkaar, start dashplus met een multidisciplinaire ‘leergroep teleconsultaties covid19’. Deze groep wil starters teleconsultaties vertrouwelijk laten leren en de impact in kaart brengen.

De groep en voorziene begeleiding is gratis, als een manier om elkaar vooruit te helpen in deze bijzondere tijden.

Ben je net gestart met telehealth-diensten of plant je organisatie te starten VOOR 1 juni en wil je graag deelnemen aan deze groep van maximaal 20 organisaties?

Stuur dan VOOR 20 april een mail naar info@dashplus.be met vermelding ‘kandidatuur leergroep teleconsultaties covid19’ met een korte situering van je interesse. We gaan van start op 27 april.

Je kan hier verdere informatie vinden: Leergroep teleconsultaties

Behoor je niet tot de doelgroep voor deze leergroep, maar wil je wel op de hoogte blijven van het laatste nieuws ? Schrijf je dan in op de gratis 2-wekelijkse nieuwsbrief van dashplus. Meer dan 2000 mensen over heel Europa doen dat ook.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Let's discuss this article!

Help